Θεοδωρίδης: «Πρώτος στόχος η παραμονή για τον Παναιτωλικό»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του Παναιτωλικού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος μίλησε για τους στόχους της ομάδας Αγρινίου, αλλά και για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr αρχικά αναφέρθηκε στα αίτια του κακού ξεκινήματος του Παναιτωλικού όπου ακόμα δεν έχει νίκη. «Ο Παναιτωλικός δεν είναι ίδια ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μόνο δύο παίκτες αγωνίζονται στην ομάδα από την περσινή χρονιά. Έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, συν το γεγονός ότι από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος έχουμε αντιμετωπίσει πολύ δυνατές ομάδες.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα. Θα πρέπει να εφαρμόζουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που λέει ο προπονητής. Είναι πολύ θετικό που στον Παναιτωλικό έμεινε ο κ. Μάκης Χάβος. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί όλες οι ομάδες αρχίζουν να μαζεύουν βαθμούς, ενώ φέτος θα πέσουν 4 ομάδες. Η μάχη θα είναι δύσκολη».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός τον βοηθήσαμε κι εμείς καθώς κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι. Θα μπορούσαμε μ’ αυτό το ρευστό 1-0, να πετύχουμε κάποιο γκολ στο τέλος με τις ευκαιρίες που είχαμε».

Για το πώς είδε την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη: « Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα συνόλου και δύσκολα μπορεί να την κερδίσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός στο κέντρο με τον Σαλπιγγίδη να κάνει την διαφορά. Πιστεύω ότι φέτος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας θα κάνει πρωταθλητισμό».

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια και πιστεύει πως σύντομα θα έρθουν οι επιτυχίες. «Η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Υπάρχει μια στεναχώρια, όμως είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».