Ληστεία σε ταχυδρόμο στο Στράτο και καταδίωξη – Συνελήφθησαν οι ληστές

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ταχυδρόμο στο Στράτο του δήμου Αγρινίου από άγνωστους δράστες.

Οι δράστες «χτύπησαν» ταχυδρόμο, λόγω των πληρωμών (συντάξεις κτλ) που γίνονται κάθε πρώτη του μηνός. Με την απειλή των όπλων κατάφεραν να πάρουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό (μια πρώτη εκτίμηση μιλά για πόσο κάτω των 10.000 ευρώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δράστες έχουν διέφυγαν με μοτοσυκλέτα και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την πλευρά της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Η καταδίωξη έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχής της Αμφιλοχίας, καθώς αρχικά οι ληστές κατάφεραν να περάσουν το μπλόκο των αστυνομικών στο Σπάρτο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν αρχικά τον ένα από τους δυο ληστές που έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο άλλος. Η καταδίωξη των ληστών σταμάτησε σε αγροτική περιοχή κοντά στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioculture.gr, οι δύο ένοπλοι είναι Έλληνες, ένας 33χρονος και ένας 38χρονος, με τον 33χρονο, κάτοικο Στράτου, να έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές ξανά στο παρελθόν. Ο ληστής που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας και αναμένεται στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.