Αυξάνονται οι συμμετοχές στο “Επιχειρηματικό Χωριό” στη Μακρυνεία

Καθημερινά αυξάνονται οι συμμετοχές στο “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” που θα διεξαχθεί στο ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ στις 10-11-12 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στη περιοχή της Μακρυνείας θα πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση και η επιλογή δεν έγινε τυχαία αφού στόχος των διοργανωτών είναι να αναδειχθεί και προβληθεί όσο περισσότερο γίνεται, αφού μέσα από τέτοιες δράσεις μπορεί να επέλθει η ανάπτυξη ενός τόπου.

Στο εκθεσιακό κομμάτι περισσότερες από 50 επιχειρήσεις και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές και τα προϊόντα τους με στόχο από την μια την προσέλκυση πελατών και από την άλλη την εξεύρεση πιθανών επιχειρηματικών συνεργασιών. Θα υπάρχουν προϊόντα αυγοτάραχου, ελαιών, λαδιού, ροδάκινου, ζυμαρικών και κρέατος αλλά και επιχειρήσεις εμπορικές, αυτοκινήτου και μηχανών, παροχής υπηρεσιών στο τραπεζικό τομέα και πολλές ακόμη.

Στο συνεδριακό κομμάτι του “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ” θα αναλυθούν θέματα αγροτικού, εκπαιδευτικού, τραπεζικού, αυτοδιοικητικού και τουριστικού περιεχομένου που στόχο θα έχουν να ενημερώσουν και πληροφορήσουν τους συμμετέχοντες για τις τρέχουσες εξελίξεις και την ανάπτυξη εισηγήσεων από καταξιωμένους καθηγητές πανεπιστημίων και στελέχη της αγοράς.

Γεγονός είναι πια η διοργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης για όλη την περιοχή και μέσα από αυτή σίγουρα θα προβληθούν και παρουσιαστούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και επιτέλους μέσα από την χάραξη νέων στρατηγικών και πολιτικών ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας να ανέλθει στο επίπεδο που του αρμόζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους φοιτητές θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.