Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου [pics]

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ( 15 Οκτωβρίου 2014), στην παλιά Δημοτική Αγορά της πόλης η καθιερωμένη έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου, με έργα μαθητών και σπουδαστών της περυσινής περιόδου.

Οι φιλότεχνοι που γέμισαν από νωρίς το χώρο της έκθεσης εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα των παιδικών τμημάτων ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, κόμικς και από τις δημιουργίες των τμημάτων του αρχιτεκτονικού σχεδίου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την κεραμίστρια Στέλλα Γιακουμάτου να δημιουργεί με εντυπωσιακό τρόπο κεραμικά σκεύη με την τεχνική του τροχού.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε δημιουργική χρονιά σε όλους. Την έκθεση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαρία Σαλμά, ο Καλλιτεχνικός Δ-ντης του Εικαστικού Εργαστηρίου κος Χρήστος Γαρουφαλής, οι διδάσκοντες των τμημάτων και πολλοί φιλότεχνοι.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 26 Οκτωβρίου.
Επισκέψεις: Δευ-Σαβ 10.30-13.30 & 18.00-21.00
και Κυριακή 11.00-13.00

Να υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν 3 Νοεμβρίου και θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, κόμικς, φωτογραφίας και φυσικά τα εντατικά τμήματα αρχιτεκτονικού σχεδίου για προετοιμασία εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πληροφορίες – εγγραφές, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και κάθε απόγευμα 5-8μμ. στη Γραμματεία του Εργαστηρίου (Παπαστράτου 83, τηλ. 26410.48372).