Η Μπράγκα βοήθησε για Μορένο

φωτό : paravatos.eu

Για να φέρει στο Αγρίνιο τον Έκτορ Μορένο ο Παναιτωλικός χρειάστηκε τη… συνδρομή της Μπράγκα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Κολομβιανός δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης και του προπονητή.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/10) ότι ο Έκτορ Μορένο αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, συγκεντρώνοντας το 46% των προτιμήσεων όσων έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.

Ο Κολομβιανός αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Αγρινίου. Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα, αλλά η συνολική του παρουσία που είναι εξαιρετική. Και να φανταστεί κανείς ότι ο 23χρονος δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το deal με τον Χούγκο Βιέιρα, η διοίκηση των «καναρινιών» άναψε το »πράσινο φως» για να κάνει δικό της τον Κολομβιανό.

Μόνο που στη… μάχη για τη διεκδίκησή του, ως γνωστόν, ο Παναιτωλικός δεν έπαιζε μπάλα μόνος. Ομάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία επιδίωκαν την ίδια περίοδο, το καλοκαίρι δηλαδή, να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Πώς τα κατάφερε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και βγήκε νικήτρια; Χάρη στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα από την οποία τον πήρε δανεικό τη Μπράγκα. Με άλλα λόγια, οι Πορτογάλοι βοήθησαν σημαντικά στο να ντυθεί στα «κυανοκίτρινα» ο Έκτορ Μορένο.

Πηγή: sport24.gr