Σε ποια σημεία της Εθνικής Οδού τοποθετεί ραντάρ η Τροχαία Αγρινίου

Για την εγκατάσταση και λειτουργία Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών (Σύστημα Καταγραφής της ταχύτητας των οδικών οχημάτων), στις παρακάτω χιλιομετρικές θέσεις, που υπάγονται στην εδαφική αρμοδιότητα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ειδικότερα στον οδικό άξονα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύτθυνση Ακαρνανίας.

Αναλυτικά οι θέσεις :
1. 91+800 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα.
2. 102+000 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Στάνου Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα.
3. 118+800 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Λουτρό Αμφιλοχίας Αιτ/νιας ) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα.
4. 119+900 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Λουτρό Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο.
5. 134+300 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Μενιδίου Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο.

Προ των προαναφερομένων σημείων και πριν την έναρξη λειτουργίας της Ειδικής Ηλεκτρονικής Συσκευής τοποθετείται η προβλεπόμενη από το άρθρο 104 του Κ.Ο.Κ. προειδοποιητική πινακίδα , η οποία να έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του άρθρου 11 του Π.Δ. 287/2001.