Την παραίτηση Κατσούλη ζήτησε ο Ν. Καραπάνος – Με μηνύσεις απειλεί ο πρώην δήμαρχος [HDvideo]

Η επιστολή που έλαβε ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Μεσολογγίου από το γνωστό μουσικοσυνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο, στην οποία μιλά για εμπαιγμό από τον πρώην δήμαρχο, με αφορμή τη συναυλία «αλληλεγγύης» που είχε δώσει στο Μεσολόγγι για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, καθώς και η καταγγελία πως οι μουσικοί έμειναν απλήρωτοι, ενώ είχε συμφωνηθεί ο δήμος να τους δώσει συνολικά 2.500 ευρώ (σ.σ ο Χρήστος Νικολόπουλος δεν θα έπαιρνε αμοιβή για τη συναυλία) ήταν αφορμή για τον νέο δήμαρχο να ζητήσει την παραίτηση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Π. Κατσούλη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Επειδή στην επιστολή την οποία διάβασε ο Ν. Καραπάνος κατά τη διάρκεια της χθερσινή συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρονταν με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για τη φιλοξενία που έτυχε στο Μεσολόγγι ο Χρ. Νικολόπουλος και οι μουσικοί του, ο δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του Π. Κατσούλη ως μια ελάχιστη πράξη πολιτικής ευθιξίας απέναντι στους δημότες του Μεσολογγίου.

Από την πλευρά του ο Π. Κατσούλης επικαλέστηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογράψει με το γνωστό μουσικοσυνθέτη και στο οποίο, κατά τον ίδιο, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αμοιβή μουσικών και η μόνη υποχρέωση του δήμου ήταν η ηχητική κάλυψη της συναυλίας, η μεταφορά και η διανομή των μουσικών. Ο Π. Κατσούλη ζήτησε από τον Ν. Καραπάνο να μηνύσει τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα όσα ψευδή ισχυρίζεται σε βάρος του δήμου, διαφορετικά θα καταθέσει ο ίδιος μήνυση σε βάρος και του νυν δημάρχου για τα όσα ψευδή κατά τον ίδιο είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Π. Κατσούλης μάλιστα κατηγόρησε τον Ν. Καραπάνο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων λέγοντας χαρακτηστικά πως δύο μήνες ασχολείται με την παραπολιτική…

Δείτε αναλυτικά στην webtv του myagrinio.gr τον έντονο διάλογο ανάμεσα στον νυν και πρώην δήμαρχο