Χάβος: «Θα γινόμαστε καλύτεροι»

Σίγουρος οτι η εικόνα του Παναθρακικού θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος.Για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του ματς στην Λεωφόρο. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και τις αλλαγές που έκανε στην εντεκάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου:
Ξέραμε ότι για να έχουμε ελπίδες, έπρεπε να πάρουμε την νίκη. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα, στα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν καλύτερος. Μετά πατήσαμε καλύτερα και είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουμε σημαντικές ευκαιρίες. Το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε ήρθε και το δεύτερο. Μειώσαμε αλλά η αποβολή του Κούσα μας χάλασε οριστικά το παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Θα γινόμαστε καλύτεροι από εδώ και πέρα.

Όταν αλλάζεις από 8/11 την ομάδα, είναι δύσκολο. Ασχολούμαστε πολλές ώρες. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, θεωρώ πως έχουμε καλή εικόνα παρά τους επτά βαθμούς. Για να είναι επιτυχημένη η χρονιά πρέπει να είμαστε μία θέση παραπάνω από ότι πέρυσι. Και εγώ θέλω να πάω στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν με παίρνουνε…

Αλλάξαμε τον σχηματισμό σε 4-4-2 και με την είσοδο του Μορένο προσπαθήσαμε. Όταν σε αυτά τα παιχνίδια παίζεις έτσι, με τον Παναθηναϊκό και χάνεις τον στόπερ σου μετά δεν μπορείς να αντιδράσεις.Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο o Mάρκους Μπεργκ. Το είδαμε και σήμερα πόσο ποιοτικός είναι. Του εύχομαι να είναι υγιής και σιδερένιος.