Μήπως ο περιφερειάρχης αναφέρεται στο σκάνδαλο που είχε καταγγείλλει ο Παπαναστασίου;

Με αφορμή την συνάντηση εργασίας Κατσιφάρα – Παπαναστασίου για την οποία επίσημη ενημέρωση έχουμε μόνο από την περιφέρεια και όχι από το δήμο Αγρινίου, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως είτε η ανακοίνωση της περιφέρειας και οι γραπτές δηλώσεις που μοίρασε στα media o Κατσιφάρας είναι ψέματα, είτε ο Παπαναστασίου του “τα έχωσε” άγρια στην συνάντηση.

Και εξηγούμαστε: ο Απ. Κατσιφάρας δήλωσε πως «ήδη στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, έχει επιτελεστεί σημαντικό έργο στο θέμα των υποδομών, δεν ξεχνάμε άλλωστε την κατασκευή του «κοσμήματος» μας, του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ». Mιας η συνάντηση αυτή είχε αντικείμενο κυρίως τα έργα του ΕΣΠΑ, αδυνατεί κανείς να καταλάβει το νόημα της δήλωσης του περιφερειάρχη για το νοσοκομείο. Μάλλον δεν θα αναφέρεται στην υποβαθμισμένη λειτουργία του… Μήπως αναφέρεται στο σκάνδαλο που είχε καταγγείλλει ο Γ. Παπαναστασίου ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο για λογιστική εγγραφή στο περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ χρημάτων που είχαν ήδη δοθεί για την κατασκευή του νοσοκομείου; Τέλος πάντων δύσκολα μπορεί κανείς να ερμηνεύσει τον περιφερειάρχη….

Πάντως ο Γ. Παπαναστασίου είναι πιο φειδωλός στις δηλώσεις και στις ανακοινώσεις του. Κάποια στιγμή βέβαια θα μιλήσει για τις επαφές του με την περιφέρεια και τότε θα μπορούμε και με βάση και την πραγματικότητα να κρίνουμε τα πράγματα…