“Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά” στον Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄από την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 θα προβάλει τις ταινίες:
Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά
The Hundred-Foot Journey

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από την πατρίδα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στη Νότια Γαλλία. Εκεί θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, θα ξεκινήσουν ένα υπέροχο Ινδικό εστιατόριο το οποίο και θα εξοπλίσουν με όλη την αγάπη και το πάθος που έχουν για τη μαγειρική. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια… Τον ανταγωνισμό! Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα επιτυχημένο ακριβό εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν. Μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Ο τρεις φορές προτεινόμενος για Όσκαρ, Σουηδός σκηνοθέτης Λάσε Χάλστρομ που το 2000 μας χάρισε το «Chocolat» με την Ζιλιέτ Μπινός και τον Τζόνι Ντεπ, επιστρατεύει το ανεξάντλητο ταλέντο της βραβευμένης με Όσκαρ Έλεν Μίρεν και παραδίδει ένα πεντανόστιμο γαστριμαργικό δράμα βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Richard C. Morais. Στην καρέκλα των παραγωγών κάθονται οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Όπρα Γουίνφρεϊ και Τζούλιετ Μπλέικ. Το «Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά», σε σκηνοθεσία του Λάσε Χάλστρομ, δίνει την ευκαιρία στην πολυτάλαντη Έλεν Μίρεν να κάνει εξάσκηση στα γαλλικά της.
Σκηνοθεσία : Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Ομ Πούρι, Μάνις Νταγιάλ
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 9.30 μ.μ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

Οι Υπερέξι
Big Hero 6
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ
Ο Χίρο Χαμάντα, ένας έφηβος με επιστημονικό ταλέντο, γίνεται φίλος με το στρουμπουλό ρομπότ Μπέιμαξ και μαζί με τέσσερις φίλους του συγκροτούν μια ανορθόδοξη ομάδα hi tech υπερηρώων που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μασκοφόρο εγκέφαλο του κακού. Γεμάτη από το συναίσθημα και το χιούμορ που περιμένει κανείς από τα Walt Disney Animation Studios, και ειδικά από τους δημιουργούς των ταινιών “Ραλφ, η Επόμενη Πίστα” και “Ψυχρά Κι Ανάποδα”, η ταινία “Οι Υπερέξι” είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με τη ρομποτική. Η μεγάλη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Χίρο και του Μπέιμαξ, ενός πληθωρικού ρομπότ, είναι ο πυρήνας της ταινίας.
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.30 μ.μ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ
• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 3 ΠΡΟΒΟΛΕΣ