Ο μόνος Έλληνας που θέλει να μας ξανασώσει ο ΓΑΠ

Ο πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ με εκλογή Προέδρου από τη βάση έγινε ο Θάνος Μωραΐτης. Ο βουλευτής από την Αιτωλοακαρνανία, γνωστός για τα παπανδρεϊκά του αισθήματα, σημείωσε ότι η πρόταση του πρώην πρωθυπουργού μπορεί να είναι “λυτρωτική” για το Κίνημα, ενώ εκτίμησε ότι “εκφράζει το αίσθημα όλων όσων λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ”.

“Είναι μια πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει απελευθερωτικά και λυτρωτικά για την σταθερότητα της χώρας, την κοινωνία και την παράταξη. Εκφράζει το αίσθημα όλων όσων λένε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Και ότι αυτό πρέπει να είναι δυναμικό, να γίνει τώρα και να συμμετέχει ο κόσμος ο οποίος είναι η δύναμη της παράταξης. Είναι το πολιτικό, δημοκρατικό σοκ που έχει ανάγκη η παράταξη”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο Θάνος Μωραΐτης είναι πιθανόν ο μόνος Έλληνας που θέλει να μας ξανασώσει ο ΓΑΠ. Αναρωτιέται όμως ο καθένας γιατί χρειάζεται λύτρωση η σταθερότητα της χώρας… Το… υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ δεν συγκυβερνά και η χώρα δεν ξαναμπήκε στην ανάπτυξη; Ο Θάνος Μωραΐτης δεν είναι αυτός που ψηφίζει “ναι” σε όλα, αφού όλα είναι… καλώς καμωμένα;