Κωστούλα για ΕΠΟ πρότεινε ο Σταμάτης

Πρόεδρος της Ε.Π.Ο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κος Κωστούλας! Ένας άνθρωπος νοικοκύρης, σε ένα σύλλογο με ιστορία, σε ένα σύλλογο -παράδειγμα σημερα,για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα! Οι Αγρινιώτες αισθανόμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και για την καθαρότητα της λειτουργιάς της ομάδας μας, του Παναιτωλικού μας! Και κύρια της νοικοκυροσύνης του συλλόγου!

Με αυτά τα λόγια στο facebook ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης πρότεινε με αφορμή τα όσα ντροπιαστικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για πρόεδρο της ΕΠΟ τον πρόεδρο του Παναιτωλικού. Oπωσδήποτε η παρουσία του Φ. Κωστούλα τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο θα αποτελούσε εχέγγυο για μια πραγματική αλλαγή και αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως αφ΄ενός μάλλον ένα τέτοιο πόστο δεν ενδιαφέρει τον πρόεδρο του Παναιτωλικού και αφ’ετέρου κατά πάσα πιθανότητα ένα τέτοιο πόστο όσο παραμένει κανείς πρόεδρος ομάδας δεν μπορεί να το διεκδικήσει. Θα μπορούσε να ο πρόεδρος του Παναιτωλικού -και δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον- να γίνει πρόεδρος της SuperLeague, όμως σήμερα το ΔΣ του συνεταιρισμού των ΠΑΕ ανέδειξε στη θέση αυτή τον πρόεδρο του Αστ. Τρίπολης κ. Μποροβήλο.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και άλλη οπτική στα πράγματα…. “Άσε θα μπλέξει ο άνθρωπος…” σχολίασε ο Γ. Βουλγαράκης στο f/b την πρόταση Σταμάτη…