Με επιστολή στους Περιφερειακούς Συμβούλους απάντά ο Κατσιφάρας για το θέμα του Συμπαραστάτη

Με επιστολή στους Περιφερειακούς Συμβούλους ο Απ.Κατσιφάρας τους ενημερώνει για την εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη λέγοντας πως η πρόσκληση για το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε σταλεί στους φορείς της περιοχής, αλλά και δημοσιευθεί στον Τύπο. Η επιστολή αυτή από την πλευρά του περιφερειάρχη είναι και απάντηση στα περί “λογικής κλειστών θυρών” που είπε για τη συγκεκριμένη διαδικασία ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αν. Κατσανιώτης.

Αναλυτικά :
Επιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να ενημερώσει όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, για το σχόλιο – παρατήρηση που έγινε από Περιφερειακό Σύμβουλο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, σχετικά με ελλιπή δημοσιότητα στο θέμα της εκλογής Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή του ενημερώνει τους Περιφερειακούς Συμβούλους, αναλυτικά με λίστα καταχωρήσεων, για το που δημοσιεύτηκε, τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο, η προαναγγελία με Δελτίο Τύπου της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 24/11/2014, στο οποίο αναφερόταν πως ανάμεσα στα σημαντικά θέματα που θα συζητούνταν ήταν και η εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης ενημερώνει πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση, απεστάλη από το Γραφείο Τύπου της Π.Δ.Ε. και σε λίστα Φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων Επιμελητήρια, ΣΕΒ, Δήμοι, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΟΕΒΕΣΝΑ, Μητροπόλεις, Εργατικά Κέντρα, Σύλλογοι.