«Φάκελος» Μαρτίνες

Να μην "πουλήσει" την 5η θέση... Δηλαδή, να μην πουληθεί ο Μαρτινές! φωτο : paravatos.eu

Ομάδα από το Κατάρ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση Μαμούθ στον Παναιτωλικό για τον Νίκολα Μαρτίνες.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Νίκολα Μαρτίνες βρίσκεται στο προσκήνιο. Ομάδα του Κατάρ έχει μπει «γερά» στο κόλπο για την απόκτησή του. Ας δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του.
1) Καταρχήν ο παίκτης δεν έχει «στυλώσει τα πόδια» για να φύγει. Ξέχωρα από το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Ο Παναιτωλικός τού έδωσε την ευκαιρία να δώσει νέα πνοή στη καριέρα του και αυτό δεν το ξεχνά.

φωτο : paravatos.eu
φωτο : paravatos.eu

2) Σε συνάρτηση με το πρώτο, επιθυμία του είναι ο Παναιτωλικός να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Ξέχωρα από το οικονομικό σκέλος, θα παραχωρηθεί και όταν υπάρξει έτοιμος αντικαταστάτης του.
3) Τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν συνεχώς πληροφορίες πως έχει ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ. Αυτό δεν ισχύει. Στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει ρήτρα.
4) Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Μόνο δύο ομάδες από το εξωτερικό έχουν μεταφέρει την πρόθεσή τους για την απόκτησή του. Η μεξικανική Γουαδαλαχάρα που δείχνει σε θέση να προσφέρει περίπου 500.000 ευρώ και ομάδα του Κατάρ που δίνει 1.000.000 ευρώ για τον κάνει δικό της. Fax δεν έχει έρθει, η κρούση είναι σε προφορικό επίπεδο, ενώ ο Μαρτίνες έχει μεταφέρει σε όλους πως πρώτα θα μιλήσουν με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και μετά με εκείνον.
5) Από την Ελλάδα, επειδή «ακούγονται» πολλά, το πιο έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η ΑΕΚ. Αλλά δεν συνέβη ξαφνικά τώρα. Από το καλοκαίρι τον «βλέπει». Αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια κουβέντα.

πηγή : sday.gr