Μηδενισμός της Νίκης Βόλου, νίκη στα “χαρτιά” ο Παναιτωλικός

φωτό : paravatos.eu

Όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκας, δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα δεν έχει πληρώσει οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές της.
Οι πρώην παίκτες της Μαγνησίας, Χάρης Παππάς και Δημήτρης Σαμαράς, οδηγήθηκαν σε προσφυγή και το Διαιτητικό Δικαστήριο της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε το μη ορισμό του αγώνα. Αν η Νίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα πληρώσει τις οφειλές, τότε το επόμενο ματς της (17η αγωνιστική) θα οριστεί κανονικά.Οι συνέπειες της εξέλιξης αυτής για τη Νίκη είναι απώλεια του αγώνα που κατακυρώνεται υπέρ του Παναιτωλικού, αφαίρεση βαθμών, ενώ αν συμβεί αυτό ακόμη δύο φορές τότε η Νίκη Βόλου θ΄ αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό», δήλωσε αρχικά για το θέμα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και πρόσθεσε: «Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

πηγή : novasports.gr