Τρόφιμα από το ΣΔΕ Αγρινίου για τα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων συγκέντρωσαν και προσέφεραν είδη διατροφής για τα συσσίτια του Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν το φιλανθρωπικό-κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Προχώρησαν σε μια εθελοντική πράξη προσφοράς προς το συνάνθρωπο, προς τους συμπολίτες εκείνους που πλήττονται από την ανέχεια και τη φτώχεια.

Μετά από επικοινωνία με τον εφημέριο του Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου πατέρα Κωνσταντίνο Καντάνη, πρωτεργάτη του φιλανθρωπικού έργου, ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου κ. Νάσιος Νικόλαος μαζί με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων του σχολείου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη, χθες Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου και στον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας και παρέδωσαν τα τρόφιμα.

Ενημερώθηκαν από την κα Παπακώστα για την οργάνωση των συσσιτίων και για τους ανθρώπους-εθελοντές που στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια της Εκκλησίας. Το ΣΔΕ Αγρινίου με τη πράξη αυτή ανθρωπιάς στέλνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς.

Ο Δ/ντής του ΣΔΕ Αγρινίου Νάσιος Νικόλαος