Νικητής ο Αίολος στο ντέρμπι με τον ΑΟ Αγρινίου – Κλίμα τρομοκρατίας καταγγέλλει ο ΑΟΑ

Αίολος Αστακού (1)Με 77-55 αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας ο Αίολος Αστακού απέναντι στον ΑΟ Αγρινίου. Σημαντική εκτός έδρας νίκης επί του ΓΑΣ Μελίκης πέτυχε ο ΑΟ Βόνιτσας με  68-79.

Στο κλειστό της Βόνιτσας έγινε ένα καλό ματς ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου το παιχνίδι ανάμεσα στον Αίολο και τον ΑΟΑ ήταν αμφίρροπο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Αγρινιώτες υποτάχθηκαν στο ρυθμό των παιχτών του Βουρνά.

Η ομάδα του Αγρινίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας για κλίμα τρομοκρατίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ τους ανθρώπους του, τους φιλάθλους του για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν στο ημίχρονο του αγώνα… με καθαρά μπασκετική συμπεριφορά όπως γροθιές, σπασίματα, απειλές σε παράγοντες και παικτες της ομάδας μας… Επίσης να τους ευχαριστήσουμε που φρόντισαν να υπάρχει αστυνομία στο κλειστό της Βόνιτσας.Αυτό εννοούσατε λοιπόν όταν λέγατε καλη γειτονία… δεν το είχαμε καταλάβει!!! Κλίμα τρομοκρατίας και φυσικά με τέτοιο κλίμα το αποτέλεσμα ειναι δίκαιο… Κάναμε ένα λάθος ως ΑΟ Αγρινίου… τολμήσαμε να προηγηθούμε με 7 πόντους και να παίξουμε στο 1ο Ημίχρονο καταπληκτικά!!!