Συλλήψεις οδηγών ταξί από την Αιτωλοακαρνανία για υποκλοπή μεταφορικού έργου του ΚΤΕΛ

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων για την περιστολή του φαινομένου της υποκλοπής μεταφορικού έργου, που έχει ανατεθεί με νόμο στα υπεραστικά λεωφορεία (Κ.Τ.Ε.Λ.), από Δ.Χ.Ε. οχήματα (TΑΞΙ), πραγματοποιήθηκαν την 12, 15, 16 και 17-12-2014 από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συντονισμένες εξορμήσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δώδεκα (12) συνολικά Ελλήνων, οδηγών και ιδιοκτητών Δ.Χ.Ε. οχημάτων, οι οποίοι διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων, άγνωστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των Νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το Νομό Αττικής. Από τους συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο προέρχονται από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.