Χάβος : Δεν είχαμε φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο [ΗDvideo]

Η συνέντευξη Τύπου απ’ το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Δείτε στο βίντεο του myagrinio.gr τις δηλώσεις των δύο προπονητών από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την ενδέκατη εξ αναβολής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χάβος : “Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανώς καλύτερος ο Παναιτωλικός, ο αντίπαλος αμύνονταν στο δικό του μισό γήπεδο. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να ανοίξουμε το σκορ είχαμε και δοκάρι με το Βιγιαφάνιες. Και μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτρο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, διέκρινα πως δεν είχαμε την ανάλογη φρεσκάδα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως οι παίχτες είναι άνθρωποι δεν είναι μηχανές και δικαιούνται ένα άσχημο ημίχρονο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι όταν χάναμε την μπάλα δεν είχαμε το πρέσιγκ του είχαμε στο πρώτο ημίχρονο έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βγεί στην κόντρα επίθεση. Όταν δεν κόβεις την μπάλα εκεί που τη χάνεις είναι λογικό ο αντίπαλος να δημιουργεί επιθέσεις”.

Πετράκης: “Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα εμφανιστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Είχαμε συγκέντρωση, πειθαρχία και οργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις, κυρίως με στημένες φάσεις, να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο εμείς χάσαμε καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και από το αποτέλεσμα. Εμείς είχαμε καθαρές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός απείλησε κυρίως από στημένα και θεωρώ ότι το ματς έγειρε στο δεύτερο ημίχρονο προς εμάς”.