Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο – Δηλώσεις στελεχών [HDvideo + pics]

Eνθουσιασμός επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο του Αγρινίου μετά τη δημοσιοποίηση των exit poll που καταγράφουν θρίαμβο του κόμματος της Αριστεράς. Στελέχη και φίλοι του κόμματος βρίσκονται εκεί και παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τα αποτελέσματα των εκλογών. Με την αγωνία να εκφράζεται σχετικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει την αυτοδυναμία.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Γιάννης Κολοβός, Βαλάντη Ευπατρίδη, αλλά και ο γραμματέας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου Β. Μπίτας μίλησαν στην κάμερα του myagrinio.gr για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

“Σήμερα είναι ημέρα ανάστασης, ημέρα ευθύνης” αναφέρει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαλάντη Ευπατρίδη και προσθέτει “είναι μέρα ευθύνης γιατί ένας ολόκληρος λαός εμπιστεύτηκε την ριζοσπαστική αριστερά. Ευθύνη για όλο τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και μας έδωσε δύναμη, ψυχή, ζωντάνια για να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε το λαό. Η Aριστερά θα τιμήσει όλους τους εργαζόμενους όλους τους άνεργους, όλο αυτό τον κόσμο που εξαθλιώθηκε. Σήμερα κερδίσαμε την αξιοπρέπεια μας”. “Είναι μια ισορική μέρα γιθα το λάο μας, νικήθηκε ο φόβος.Είναι πλέον στο χέρι της κυβέρνησης της Αριστεράς να σταθεί όρθια η Ελληνική κοινωνία και να πάει το περιθώριο το 1% που εκμεταλλεύεται το 99% του λαού” αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Κολοβός. “Ο Ελληνικός λαός μίλησε, μπόρεσε να δείξει σε όλο τον κόσμο, στους εταίρους μας, ότι μια άλλη μέρα ξεκινά για την Ελλάδα. Μια Ελλάδα, με ελπίδα, με αξιπρέπεια, που το μέλλον της θα διαγράφεται ισότιμα με τους άλλους εταίρους μας” αναφέρει ο γραμματέας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου Β. Μπίτας.