Χάβος για τη διαιτησία : Μην “αγριεύουν” τον κόσμο του Παναιτωλικού [HDvideo]

Δεν έκρυψε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε αρχικά στο «κρύο» γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ωστόσο τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν πολύ να αντρέψουν το σκορ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο αγωνιστικός χώρος που “βάρυνε” πολύ από τη βροχή έφερε επιπλέον δυσκολίες στους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους όπως είπε αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη μαχητικότητά τους.

Αναλυτικά:
Εχω δει πολλά παιχνίδια της αντιπάλου ομάδας και σε κανένα άλλο γήπεδο δεν δέχτηκε τόσο πίεση όσο αυτή σήμερα. Αυτό για έμενα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όσο αφορά τα αγωνιστικά θέματα παρόλο που δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ τα παιδιά ανταπεξήλθαν και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όσο μας άφηνε ο αγωνιστικός χώρος. Κάναμε φάσεις βγάλαμε τους αυτοματισμούς που θέλαμε και τα παιδιά έδειξαν διάθεση και πάθος γιατί ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν χειρότερα λόγω του αγωνιστικού χώρου παρόλο που οι παίκτες έδειξαν διάθεση. Νομίζω μας βοήθησε η αλλαγή σχηματισμού βάζοντας τον Βασιλείου παίζοντας 4-4-2 φέραμε τις μπάλες στην περιοχή του αντιπάλου. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αφού όλοι είδατε ότι εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία και προσπαθώ να μένω ήρεμος και ψύχραιμος γιατί οι προπονητές πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα στο κόσμο και στα μικρά παιδιά. Το μόνο που έχω να πω είναι να μην αγριεύουν τον κόσμο του Παναιτωλικού. Η ομάδα αξίζει να είναι στην πρώτη 5άδα αλλά επειδή είμαστε νέα ομάδα το να πούμε ότι πάμε για Ευρώπη έχει κινδύνους.