Δήμος Αγρινίου : Διεπιστημονική Ομάδα Έργου για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Στην συγκρότηση Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου, η οποία θα είναι αρμόδια για την κατάρτιση, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αγρινίου για την περίοδο 2014- 2019 προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου.

ΚαζαντζήςΗ Διεπιστημονική Ομάδα Έργου αποτελεί το συνδετικό κρίκο των Υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και συμβάλλει αποφασιστικά στην έγκαιρη και ορθή προετοιμασία, σύνταξη, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού
Προγράμματος. Επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας τίθεται ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Καζαντζής. Αναλυτικά στη διεπιστημονική ομάδας έργου, για την σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου περιόδου 2015 – 2019 του Δήμου Αγρινίου, αποτελείται από τους:
1. Νικόλαο Καζαντζή, Αντιδήμαρχος
2. Ροντήρη Γεωργία του Γεωργίου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Γ’
3. Καφρίτσα Χαράλαμπο του Δημητρίου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών,με βαθμό Ε’.
4. Γιάγκα Δημοσθένη του Γεωργίου, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ , με βαθμό Γ’
5. Μπιρμπίλη Ιπποκράτη του Γεωργίου, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό 6′
6. Αντωνόπουλο Αθανάσιο του Κων/νου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με βαθμό Γ’

Ενδεικτικά η Διεπιστημονική Ομάδα Έργου, συμμετέχει :
-Στην οργάνωση, συντονισμό και υλοποίηση των εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών διαβούλευσης που κρίνονται απαραίτητες για τον προσδιορισμό των Στρατηγικών Στόχων, στην επιλογή των Αξόνων Προτεραιότητας και στην διαμόρφωση των Προγραμματικών Δράσεων.
-Στη μελέτη και σύνταξη της πρότασης του Σχεδίου Ανάπτυξης με τις προτεινόμενες γενικές στρατηγικές επιλογές (άξονες προτεραιότητας, γενικοί και ειδικοί στόχοι, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης) πριν την οριστικοποίησή – κατανομή τους.