“Άλλαξε τους όρους για Ασκουές”

Δεν λέει να ολοκληρωθεί το θέμα του Κάρλος Ασκουές με τον Παναιτωλικό και την Αλιάνσα Λίμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Περού οι Αγρινιώτες αποφάσισαν να αλλάξουν τους οικονομικούς όρους κάτω από τους οποίους θα παραχωρούνταν ο 22χρονος αμυντικός.

Ένα ακόμη σήριαλ στο θέμα Ασκουές-Παναιτωλικού-Αλιάνσα Λίμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ιστοσελίδα του Περού, ο Παναιτωλικός αποφάσισε να θέσει νέους οικονομικούς όρους, εξέλιξη που αναγκάζει την ομάδα της Λατινικής Αμερικής να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Περουβιανό αμυντικό, που δεσμεύεται έως το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγρινίου.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε η μάνατζερ της ομάδας, Σουσάνα Κούμπα, που είπε: “Αυτά τα νέα με εξέπληξαν. Είμαστε εξοργισμένοι που οι άνθρωποι του Παναιτωλικού αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να θέσουν νέους οικονομικούς όρους για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Η Αλιάνσα Λίμα έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα”. Πρόσθεσε λέγοντας ότι όταν μείνει ελεύθερος ο Ασκουές από τον Παναιτωλικό, τότε “θα τον περιμένουμε πώς και πώς”.

πηγή : sport24.gr