Η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου ευχαριστεί για την επιτυχία της 3ης Έκθεσης Γραμματοσήμου

Η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου (Φ.Ε.Α) διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία την 3η Έκθεση Γραμματοσήμου «Αγρίνιο 2015» στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου από τις 14 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2015.Η έκθεση οργανώθηκε με την υποστήριξη των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Δήμου Αγρινίου. Χορηγοί ήταν η Τεχνική Εταιρεία ART CONSTRUCTIONS , ο Α ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ και χορηγός επικοινωνίας ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV.

Οι Αγρινιώτες την τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας την αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης. Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της Φ.Ε.Α. κ. Ιωάννη Σκαρμούτσο και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου ο οποίος στη συνέχεια έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Οι επισκέπτες θαύμασαν τις πανέμορφες συλλογές γραμματοσήμων των εκθετών, αλλά και τα παλιά καρτ ποστάλ με τις πόλεις του νομού μας. Στη διάρκεια των οκτώ ημερών πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί μαθητές, επισκέφθηκαν την έκθεση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εντυπωσίασε με τα εκθέματά της και προκάλεσε τα ευμενή σχόλια όλων.

Για τις ανάγκες της έκθεσης δημιουργήσαμε αναμνηστικό φάκελο, που περιλάμβανε αποτύπωμα γραμματοσήμου του 1966 καλλιέργεια καπνού (Αγρίνιο πόλη του καπνού), τη σφραγίδα του συλλόγου για τα 43χρόνια δράσης και αποτύπωμα σφραγίδας με παράσταση από τη μάχη του Ηρακλή με τον Αχελώο. Την Τετάρτη 18/2 το απόγευμα στο χώρο της έκθεσης έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Φ.Ε.Α., ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους εκθέτες φιλοτελιστές. Η Φ.Ε.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σ’ όλους εκείνους, που με την υλική και ηθική συμπαράστασή τους συνέβαλαν στην επιτυχία της 3ης Έκθεσης Γραμματοσήμου.