Μουρκούσης – Καρατσόλης και τα παντελόνια των 700ευρώ [HDvideo]

Στη συζήτηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου για το έλλειμμα στο ταμείο των νομικών προσώπων του δήμου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Νίκος Μουρκούσης θύμησε ότι προεκλογικά είχε καταγγείλλει ότι δίνονταν τεράστια ποσά για ασήμαντικες εργασίες στο Πνευματικό Κέντρο και εμφανίστηκε δικαιωμένος τώρα που αποκαλύπτονται οι ατασθαλίες στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου. Είπε μάλιστα με νόημα ότι περιμένει την άποψη της προηγούμενης δημοτικής αρχής για το θέμα.

Το γάντι σήκωσε ο δημοτικός σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος Π. Καρατσόλης που αφού χαρακτήρισε τον Ν. Μουρκούση “ισόβιο δήμαρχο στο παρά πέντε” ανέγνωσε ένα σχόλιο του Ν. Μουρκούση στα social media με αφορμή το έλλειμμα στα νομικά πρόσωπα. “Ο αντιδήμαρχος πρέπει να αποδείξει ότι τα παντελόνια των 700ευρώ τα αγόραζε με το μισθό του” ήταν το σχόλιο του Ν. Μουρκούση και ο Π. Καρατσόλης τον προκάλεσε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. “Προφωνώς δεν εννοεί εμένα, αλλά ήμουν και εγώ αντιδήμαρχος και πρέπει να ξέρω την αλήθεια” είπε ο Π. Καρατσόλης και αναρωτήθηκε θέλοντας να καταδείξει ότι οι καταγγελίες Μουρκούση είναι στον “αέρα” : “πως το ανακαλύψατε αυτό; Πήγατε στο μαγαζί που τα αγόραζε;” Κατέληξε μάλιστα να πει ότι δικαιώνονται όλοι όσοι δεν επέλεξαν την δεύτερη Κυριακή τον Ν. Μουρκούση για δήμαρχο.

Το βέβαιο είναι ότι η όλη συζήτηση, ανεξάρτητα του ποιος έχει δίκιο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση στους δημότες του Μεσολογγίου που θα κληθούν να πληρώσουν για όσα έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας στο Πνευματικό Κέντρο.