Παναιτωλικός : παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών

Ο Παναιτωλικός συνέχισε τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τον Μάκη Χάβο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Για τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα προετοιμάζονται πλέον στον Παναιτωλικό, ωστόσο τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου δεν λείπουν. Ο Μάκης Χάβος είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του να μην παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Ο Γιώργος Φωτάκης, εκ των τραυματιών, ήταν ο μόνος που έκανε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κοστίν Λαζάρ έκανε τόσο ατομικό πρόγραμμα όσο και θεραπεία. Ο Λούκα Βιγιαφάνιες έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Έρικ Μορένο ακολούθησε έκανε θεραπεία.Ο Γοδόι υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση και προληπτικά δεν προπονήθηκε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, ασκήσεις επιτάχυνσης, ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική σε υποομάδες. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON.