Ξεκίνησαν οι Θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου

Με επιτυχία ξεκίνησαν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 5η χρονιά η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”. Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας – Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015 υλοποιήθηκαν οι 2 πρώτες θεατρικές παραστάσεις του 1ου ΔΣ Ναυπάκτου- τάξη Β’1 «Ανέβα στη στέγη να φάμε τα σύννεφα» του Γιάννη Ξανθούλη καθώς και του 2ου ΔΣ Ναυπάκτου- τάξη Ε’ « Ο κύριος Μπέν, η Μου και τα σκουπίδια» της Σοφίας Ζαραμπούκα. Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία του πράσινου μέσα στην πόλη αλλά και την ανάγκη για κομποστοποίηση και ανακύκλωση.

Δείτε video αποσπάσματα των θεατρικών παραστάσεων:
-1ου ΔΣ Ναυπάκτου- τάξη Β’1 «Ανέβα στη στέγη να φάμε τα σύννεφα» του Γιάννη Ξανθούλη

-2ου ΔΣ Ναυπάκτου- τάξη Ε’ « Ο κύριος Μπέν, η Μου και τα σκουπίδια» της Σοφίας Ζαραμπούκα

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ την επόμενη Κυριακή 08 Μαρτίου στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, για να παρακολουθήσετε τις 2 επόμενες παραστάσεις των μικρών μαθητών του 2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου – Γ’ τάξη και του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου – Δ’ τάξη με τα έργα : «Περιπέτεια στην τραυματούπολη» των Π. Φούρκα – Β. Καρναδάκη και «Η Μεσόγειος είμαι και δεν είμαι πια εδώ» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου αντίστοιχα.