Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Δήμο Αγρινίου από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου

Σ.Δ.Υ. Αγρινίου (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου)
Στα πλαίσια της επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης του 8ου ημιμαραθωνίου Μιχάλη Κούση, ο Σ.Δ..Υ Αγρινίου θέλει να εκφράσει τα ευχαριστήρια του στο Δήμο Αγρινίου / δημοτικούς αθλητικούς παράγοντες και μη.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαο Γκρίζη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης: κ. Αθανάσιο Μουρτζιάπη, για την άψογη συνεργασία μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου για την βράβευση που μας έκανε δια χειρός Δημάρχου στην εκδήλωση “Βραδιά του Αθλητή” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/2/2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτήριο της Τραπέζης Ελλάδος).
Η κοινή προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου και του Σ.Δ.Υ. Αγρινίου σφράγισε την αρχή μιας συνεργασίας που αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του θεσμού και στην προβολή του συγκεκριμένου αγώνα της πόλης μας, του δικού μας μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, σε ακόμη μεγαλύτερη προβολή πανελλήνιας εμβέλειας.
Αναμφίβολα και κατά κοινή ομολογία η φετινή διοργάνωση ήταν μακράν η πιο πετυχημένη έως τώρα.
Τέλος, η αρχή της συνεργασίας μας ας βρει αποδέκτη στα λόγια του καταξιωμένου μπασκετμπολίστα Νίκου Γκάλη: <<Ναι, αυτή είναι η σημαντικότερη νίκη μας στην ιστορία. Μέχρι τον επόμενο αγώνα (Ευρωμπάσκετ 1987). Μένοντας συνεπείς λοιπόν στα προφητικά αυτά παρελθοντικά διαχρονικά λόγια, ας διατηρήσουμε τη γέφυρα αρμονικής και αποδοτικής συνεργασίας για την κοινή μελλοντική μας δράση. -Ο- Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ. Αγρινίου Τιμολέων Δρόσος