Χάβος : “Κάποιοι ενοχλούνται που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά” [HDvideo]

“Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη”
Στην διακοπή που προηγήθηκε του σημερινού αγώνα με την Κέρκυρα στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη λήξη του αγώνα με την Κέρκυρα, αφήνοντας αιχμές…

Αναλυτικά : «Όταν μια ομάδα που είναι στην έδρα της και χάνει από μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Εγώ τους παρέταξα, εγώ τους προπόνησα. Όμως ήταν φανερά και δυο – τρία πραγματάκια. Το πρώτο ότι η διακοπή δεν μας βοήθησε και μας έκανε ζημιά. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να βρούμε τον υψηλό ρυθμό που είχαμε στα προηγούμενα παιγνίδια. Το δεύτερο είναι ότι ο Παναιτωλικός και κόσμος πάνε «πακέτο». Χάνουμε μεγάλη δύναμη όταν δεν έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Το τρίτο που με ενοχλεί και με εκνεύριζει και με βγάζει έξω από τα ρούχα μου είναι ότι κάποιοι ενοχλούνται που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά. Είναι φανερό πια. Βρήκαν ευκαιρία σήμερα με το άδειο γήπεδο και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα για μερικούς. Όμως, θα τους πω ότι ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να δουλεύει, θα παραμείνει ψηλά, ό,τι και να προσπαθούν ορισμένοι να κάνουν και ό.τι και να σκέφτονται, θα συνεχίσουμε και θα είμαστε ενωμένοι. Ο Παναιτωλικός με εμένα προπονητή προβλήματα «υγείας» δεν θα βγάλει ποτέ».

Ακόμη ο Μάκης Χάβος στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια του Παναιτωλικού με τα αλλεπάλληλα παιγνίδια εκτός με Γιάννενα και Ξάνθη και εντός με Λεβαδειακό και ανέφερε ότι η ομάδα θα βλέπει κάθε παιγνίδι ξεχωριστά, επισημαίνοντας πως έχει το «βάθος» στον πάγκο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.