Διαγωνισμός φωτογραφίας από το τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

Oι φοιτητές του τμήματος “Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών”, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ανάδειξη και Προβολή Πολιτισμικών Αγαθών», διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Οι κρυμμένοι θησαυροί του τόπου μας».Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αναξιοποίητης πολιτιστικής κληρονομιάς του δήμου Αγρινίου και η ευαισθητοποίηση τόσο των κατοίκων, όσο και των φοιτητών που σπουδάζουν στον τόπο αυτό.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν δημιουργικά στην προσπάθεια.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Διαγωνισμός φωτογραφίας-Θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε ανάλυση τουλάχιστον 6 mpxl σε μορφή αρχείου jpeg , με διαστάσεις Α4(20×30).
-Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται μέσω e-mail στη διεύθυνση photocontest.dppnt@gmail.com, συνοδευόμενες από τα στοιχεία επικοινωνίας του φωτογράφου, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο καθώς και έναν τίτλο.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου 2015.
-Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο πλαίσιο εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο χώρο της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς (Σκαλτσοδήμου 9).
-Οι τρείς πρώτες φωτογραφίες που θα βραβευθούν θα προκύψουν έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης .
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Τηλ: 6979630138 (Ελευθερία)

Facebook: «Οι κρυμμένοι θησαυροί του τόπου μας»