Γκρίζης: «Διαφήμιση του Αγρινίου το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών»

Την βεβαιότητά του ότι η διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα ξεπεράσει τις προσδοκίες κι όλα θα κυλήσουν ομάδα και μέσα σε αθλητικά πλαίσια, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Νίκος Γκρίζης!

Λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών πως αναμένεται να υποδεχτούν την διοργάνωση άπαντες στην πόλη του Αγρινίου;
«Είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που γίνεται στο Αγρίνιο. Η πόλη την περιμένει με ανυπομονησία και χαρά για να καταστεί αυτή η γιορτή του βόλεϊ, διαφήμιση για την πόλη μας».

Τι προετοιμασίες έχει κάνει ο Δήμος για αυτήν την διοργάνωση τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και σε οργανωτικό επίπεδο;
«Έχει γίνει ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου «Μιχάλης Κούσης» και βελτιωτικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ έχουν βαφτεί και οι εσωτερικοί χώροι του κλειστού. Το γήπεδο είναι έτοιμο να υποδεχτεί μια τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση. Σήμερα μάλιστα εγκαταστήσαμε εξωτερικό αυτόματο απεινιδωτή, μια πανελλαδική πρωτοβουλία σε αθλητικό χώρο.Από πλευράς υποδομών είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την γιορτή του βόλεϊ. Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την φιλοξενία ομάδων, δημοσιογράφων και παραγόντων και από οργανωτικής πλευράς είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το Final 4».

Τι σημαίνει για το Αγρίνιο η ανάληψη και η διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης;
«Η νέα δημοτική αρχή είχε βάλει ως στόχο την εξωστρέφεια του Δήμου Αγρινίου, μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού. Μια πτυχή για την επίτευξη της εξωστρέφειας είναι η διοργάνωση ενός τέτοιου αθλητικού γεγονότος, όπως το Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. Ο Δήμος τα προηγούμενα χρόνια ήταν απομονωμένος, στόχος μας είναι να διαφημιστεί η πόλη μας στο Πανελλήνιο και να προσελκύσει κόσμο, να επισκεφτεί τις λίμνες, τον υδάτινο πλούτο και τους ορεινούς όγκους του Δήμου».

Σε τι στάδιο βρίσκεται η διάθεση των εισιτηρίων και από πού μπορούν να τα προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι;
«Τα εισιτήρια διατίθενται από το πνευματικό κέντρο του δήμου Αγρινίου (8π.μ.-2μ.μ.) με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Στόχος μας είναι στο γήπεδο να έρθουν οικογένειες με παιδιά. Έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών και μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένεται να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια. Να σημειώσω ότι με ένα εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τους δυο ημιτελικούς στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ 10ευρώ κοστίζει και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό την Κυριακή. Με 20 ευρώ κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες».

Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο;
«Θα έχουμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Η διοργάνωση αυτή θα κυλήσει σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο ότι θα διαψευστούν όλοι όσοι κάνουν λόγο για επεισόδια και άπαντες θα διαπιστώσουν ότι άξιζε από όλες τις απόψεις, η διεξαγωγή του Κυπέλλου από την ΕΟΠΕ και τον Δήμο Αγρινίου».

πηγή : gazzetta.gr