Ρόγκα Vs Κελεσίδου: Με «όπλο» την καλή υποδοχή στον… δρόμο για τη νίκη στο Αγρίνιο!

Την «μάχη» της υποδοχής αλλά και της άμυνας αναμένεται να δώσουν το Σάββατο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ οι Πέννυ Ρόγκα και Ειρήνη Κελεσίδου, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και του Πανναξιακού αντίστοιχα!

Πέρσι η Ειρήνη Κελεσίδου αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν… χαμογέλασε στον ημιτελικό.«Οι αγώνες του Κυπέλλου είναι πάντα αμφίρροποι, γιατί κρίνονται πάντα στο τι ημέρα θα βρεθεί η κάθε ομάδα! Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας, να είμαστε συγκεντρωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ελπίζουμε να περάσουμε στον τελικό!» ανέφερε αρχικά η λίμπερο της ομάδας της Νάξου, ενώ η Πέννυ Ρόγκα, που φέτος μετακόμισε στο «τριφύλλι» από την ΑΕΚ (είχε αποκλειστεί από τις ερυθρόλευκες στον προημιτελικό), με την σειρά της εξήγησε: «Πέρσι δεν ήμουν μέλος καμιάς από τις δυο ομάδες οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν τον αγώνα. Συνήθως λένε πως αυτός που το θέλει περισσότερο το παίρνει. Για μένα δεν ισχύει 100% κάτι τέτοιο. Όλες οι ομάδες το θέλουν και θα παλέψουν γι’ αυτό αλλά αυτός που εκείνη την ημέρα θα μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και κάνει τα λιγότερα λάθη, αυτός θα είναι ο νικητής. Ο Πανναξιακός είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ καλή ομάδα και πολύ μαχητική. Σίγουρα θα γίνει ένας πολύ δυνατός ημιτελικός»!

Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Σχετικά με το αν είναι το Κύπελλο προάγγελος για το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, η «πράσινη» λίμπερο υπογράμμισε: «Το Κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ενώ το πρωτάθλημα έχει… δρόμο και περισσότερες ευκαιρίες για να ανακάμψει μια ομάδα και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

Κάτι που ενστερνίζεται και η Ειρήνη Κελεσίδου, που από την πλευρά της τόνισε: «Το Κύπελλο είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Είναι σε ουδέτερη έδρα, ενώ στα πλέι οφ θα παίξουν ρόλο και οι έδρες! Επίσης και οι δυο ομάδες θα έχουν ακόμη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ, που είναι μια σειρά αγώνων, οπότε δεν θα έλεγα ότι το ματς Κυπέλλου θα είναι προάγγελος για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος».

Τέλος σχετικά με το που θα κριθεί ο τίτλος η Πέννυ Ρόγκα σημείωσε: «Στο καθαρό μυαλό, τη θέληση. Εύχομαι στο Final 4 να παιχτεί όμορφο βόλεϊ και να βγει κερδισμένο το ίδιο το άθλημα»! Με την Ειρήνη Κελεσίδου να προσθέτει: «Ο τίτλος θα κριθεί στο ποια ομάδα είναι προετοιμασμένη και προπονημένη καλύτερα. Θα κερδίσει η ομάδα που έχει υπομονή, συγκέντρωση, σωστή τακτική και φυσικά όποια το θέλει περισσότερο! Ελπίζω να έχει κόσμο στο γήπεδο και να υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα, ώστε να δούμε ωραίο θέαμα και ελπίζω η ομάδα μου να καταφέρει το καλύτερο δυνατό!»