Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ στο Αγρίνιο [pics]

Με τον πρώτο ημιτελικό ξεκίνησε το final4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο ΔΑΚ Αγρινίου. Πριν την έναρξη του αγώνα ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου έδωσε αναμνηστικά στους αρχηγούς των δύο ομάδων.

O Παναθηναϊκός στον τελικό!
Στον πρώτο ημιτελικό κοντράρονται οι ομάδες του Παναξιακού και του Παναθηναϊκού με τις νησιώτισσες να ξεκινούν πολύ δυναμικά και να προηγούνται 11 -0. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια μείωσε την διαφορά με ένα δικό του σερί, για να επανέλθει στη συνέχεια η ομάδα του Παναξιακού και στο δεύτερο τεχνικό timeout να προηγείται με 16-12. Oι νησιώτισσες τελικά πήραν το πρώτο σετ με 25-15 και προηγούνται 1-0.

Eκπληκτικό ματς στο δεύτερο σετ με το Παναθηναϊκό να παίρνει το σετ με 25-22 και τον Παναξιακό να βρίσκεται συνεχώς κοντά, τις περισσότερες φορές στον πόντο… Πόντο- πόντο οι δυο ομάδες και στο τρίτο σετ. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και αγχωτικό παιχνίδι οι ομάδες προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με περισσότερους από έναν μετά το 18-18. Ο Παναξιακός μείωσε σε 20-21. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός ανέκαμψε με 22-24, αλλά και ο Παναξιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη έκανε το 24-24, αλλά στο τέλος υπέκυψε, αφού το τριφύλλι έκανε το 24-26 και πήρε το κρίσιμο τρίτο σετ.Δυναμικά ξεκίνησε ο Παναξιακός στο τέταρτο σετ και έχτισε γρήγορα μια διαφορά έξι πόντων, προηγούμενος με 11-5 αρχικά με 19-9 στη συνέχεια. Φυσιολογικά οι νησιώτισσες πήραν το τέταρτο σετ τελικά με 25-16. 12-15, ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίτο σετ και πέρασε στον τελικό.