Selfies… και μερεμέτια

Με ρώτησε σήμερα ένας φίλος τι κέρδισε η πόλη από τη διοργάνωση του f4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. “Selfies με τη Νέσοβιτς, έμπα στο facebook να δεις” του απάντησα. Χάρηκαν και τα “ψώνια” της περιοχής και αυτό ήταν όλο.

Πάντως πέρα από την πλάκα από τη στιγμή που δεν συνέβησαν επεισόδια που να αμαυρώσουν τη διοργάνωση η τηλεοπτική εικόνα που προέκυψε από τη διοργάνωση ήταν αρκετά καλή και θετική για την πόλη. Μέχρι εκεί όμως. Το γεγονός ότι δεν συνέβησαν επεισόδια, όπως αποδείχθηκε ήταν καθαρά θέμα τύχης, αφού το Σάββατο το πρωί οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έκαναν ανενόχλητοι περατζάδα στο κέντρο της πόλης. Γι΄αυτό καλό είναι η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα επιδιώξει η δημοτική αρχή ή κάποιος άλλος μεγάλος φορέας να μην ελλοχεύει τον κίνδυνο των επεισοδίων. Θα μπορούσε να γίνει και μια αξιοποίηση των λεγόμενων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και να γίνει π.χ μια διοργάνωση στην Τριχωνίδα ή στις εγκαταστάσεις του θαλασσίου σκι στον Αχελώο που είναι εγκαταλελειμμένες από την εποχή του Σμυρλή – Λιακατά. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, το ΔΑΚ Αγρινίου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων… Βέβαια από το final 4 βγήκε κερδισμένο το ΔΑΚ, αφού έγιναν και τα απαραίτητα μερεμέτια που είχε ανάγκη, κάτι που αναγνωρίζουν και τα σωματεία που το χρησιμοποιούν.

ΥΓ : η συζήτηση με το φίλο τελείωσε, όταν με ρώτησε αν δίπλα από το κλειστό του ΔΑΚ υπάρχει ακόμη η τσιμεντένια εξέδρα του βοηθητικού γηπέδου που η μισή έχει πέσει…