Να «σπάσει» την παράδοση, να κάνει την ολική επαναφορά

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός κινείται ήδη σε ρυθμούς Πανιωνίου με στόχο να ανακτήσει τις ελπίδες εισόδου για την πεντάδα…

Του Χρήστου Λεμονιά

Σύνθημα αντεπίθεσης και ολικής επαναφοράς έχει δοθεί στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, απομάκρυναν την ομάδα του Αγρινίου από τον στόχο της Ευρώπης, ωστόσο τα «καναρίνια» με μια ενδεχόμενη νίκη επί του Πανιωνίου θα τα βάλει και πάλι σε τροχιά… ευρωπαϊκή.Συν το γεγονός ότι θα σπάσει και την κακή παράδοση που έχει ότι στην Αττική, καθώς δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει σε αγώνα Super League. Ο Παναιτωλικός καλείται να διαβεί ένα δύσκολο μονοπάτι, σε μια άκρως επικίνδυνη έδρα και με αντίπαλο, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Συγκέντρωση και προσήλωση από τον Χάβο
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πέρασε η ήττα από τον Λεβαδειακό, με τον Μάκη Χάβο να αποφορτίζει αρκετά το βαρύ κλίμα τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη για το μεγάλο ματς. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα, τότε οι ελπίδες της συμμετοχής στα πλέι οφ θα συνεχίζουν να υφίσταται, ωστόσο για να γίνει αυτό, καλούνται να αλλάξουν άρδην το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις προπονήσεις
Η χθεσινή ημέρα, ήταν ημέρα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα. Ο Μάκης Χάβος θα περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών για να μπορέσει να προσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι τιμωρημένοι και αυτοί που δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα δηλώθηκαν να μην αγωνιστούν οι Ετζεγκέλε, Σκαραμοτσίνο και Γοδόι. Για ακόμα μια αναμέτρηση ο Παναιτωλικός καλείται να ξεπεράσει στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

πηγή : joinsports.gr