Η αποστολή του Παναιτωλικού με Καλλονή

φωτό : paravatos.eu

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα με την Καλλονή στο Αγρίνιο με προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις ταχύτητας, επιθετική τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της ανακοινώθηκε από τον κ. Χάβο η αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής. Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι: Ράφαελ, Κέβιν, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Φωτάκης.

«Μισή» στο Αγρίνιο η Καλλονή
Την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιωλικό ολοκλήρωσε σήμερα η Καλλονή, με μία πρωινή προπόνηση. Στην αποστολή δε συμπεριλαμβάνονται οι δύο τερματοφύλακες Χογκ, Δαύκος, όπως και οι Βαλιός, Κριπιντίρης, Ζόρντι και ο τιμωρημένος Χουάνμα.
Έτσι, την αποστολή αποτελούν οι: Άλεξιτς, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Αντέτζο, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μπουρούς, Μανούσος, Γιορέντε, Πετρόπουλος, Καλτσάς, Μίνγκας, Αράς, Ναβάρο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Ξύδας