To κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για την Πρωτομαγιά

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. που έγινε την Πέμπτη 16 Απρίλη 2015 στις 8 μ.μ., μετά από συζήτηση για τις εξελίξεις και τα προβλήματα των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, νεολαίας, εκτιμήθηκε η δράση στο προηγούμενο διάστημα και αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη απεργίας στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή την 1η του Μάη, Παγκόσμια Ημέρα της εργατικής τάξης. Το Δ.Σ. καλεί όλα τα σωματεία μέλη του να οργανώσουν τη δράση τους στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς με εξορμήσεις – ομιλίες- εκδηλώσεις. Για το λόγο αυτό αποφάσισε 2ωρες στάσεις εργασίας για την Τετάρτη 29 Απρίλη και Πέμπτη 30 Απρίλη για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες αυτές.

Επίσης αποφασίστηκε :
-Την Πέμπτη 30 Απρίλη και ώρα 7:00 μ.μ. να γίνει εκδήλωση για τη νεολαία στο Ε.Κ.Α.
-Επίσης την Πέμπτη 30 Απρίλη θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD ώρα 9:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
-Την Παρασκευή 1η Μάη ώρα 9:30 μ.μ. εκδήλωση στην πολιτιστική Λέσχη του Ε.Κ.Α. (αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και στον Β. Τσιτσάνη).
-Ειδικές δραστηριότητες για τη νεολαία (μαθητές – κατάρτιση – Ο.Α.Ε.Δ).
-Τέλος το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα του ΠΑΜΕ για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαία, έλληνες και μετανάστες να δώσουν ταξικό- μαχητικό – αγωνιστικό παρών στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 1η Μάη και ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία και να συμβάλλουν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.