Σενάριο για Ανδρεόπουλο στον Παναιτωλικό

Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος με τους Αγρινιώτες να ετοιμάζονται για επίσημη κρούση στους «Φαίακες».

Ακόμα ένας… μνηστήρας φαίνεται πως υπάρχει για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο διεθνής με την Ελπίδων μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιτωλικού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.Μετά από τον Ατρόμητο λοιπόν, που φαίνεται πως έχει κολλήσει προσωρινά στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός είναι η νέα ομάδα που εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr, μιλούν για έντονο ενδιαφέρον από το Αγρίνιο, ενώ δεν αποκλείουν τις επόμενες μέρες να υπάρξει και επίσημη πρόταση στους «Φαίακες» για έναν από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την ώρα ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάτι που όμως όπως είπαμε και παραπάνω μπορεί να αλλάξει από Δευτέρα, καθώς υπάρχει το Σαββατοκύριακο με την Σούπερ Λιγκ να βρίσκεται σε δράση…

πηγή : gazzetta.gr