Κλείνει Μαρτίνες ο Ολυμπιακός

φωτο: paravatos.eu

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Νίκο Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό.Έχει υπογράψει τον Μπεν. Έχει υπό τον «απόλυτο έλεγχο» του, τις υποθέσεις Τζανδάρη, Γιαννιώτα και Κατσικά και μάλιστα όπως φαίνεται για τους δύο πρώτους αυτής της νεανικής ελληνικής παρέας έχει «αποφασισθεί» η επόμενη κίνηση. Η απόκτηση τους. Η παρουσία τους στο επόμενο ρόστερ της ομάδας.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Η Σούπερ Λιγκ «προεργασία» της επόμενης σεζόν για τον Ολυμπιακό όμως δεν σταματά εδώ. Και όπως φαίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή-πρωταγωνιστή του φετινού πρωταθλήματος. Τον Νίκο Μαρτίνες του Παναιτωλικού.Ο 28άχρονος μέσο-επιθετικός βρίσκεται στον επίλογο μιας σπουδαίας σεζόν. Έχει 10 ασίστ και κάποιες από τις ομορφότερες «επινοήσεις» του φετινού πρωταθλήματος. Ένας «μαέστρος» που έδωσε άλλη δυναμική σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες της «επαρχίας». Με βάση όσα γράφονταν τον Γενάρη, για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός όμως φαίνεται πως πρόλαβε και σε αυτή την περίπτωση. Οι Ερυθρόλευκοι που «παρακολουθούν» τον παίκτη τουλάχιστον έξι-επτά μήνες. Ο ίδιος ο Περέιρα ταξίδεψε δύο φορές στο Αγρίνιο προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά και βέβαια τελικά να δώσει το «ΟΚ» για αυτή την κίνηση.

Τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες απευθείας από την Σούπερ Λιγκ και σε ότι αφορά «ξένους» ποδοσφαιριστές έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας. Με τον Τζιμπούρ, τον Αμπντούν, τον Ολαϊτάν να είναι προφανώς οι «κλασικότερες» των περιπτώσεων.Ο Μαρτίνες συνολικά φέτος έχει 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Παναιτωλικό. Εάν και εφόσον θα είναι ο τρίτος Αργεντινός της επόμενης Ερυθρόλευκης παρέας. Μαζί με τον Τσόρι και τον Χάρα. Μπορεί όμως να προκύψει και άλλος συμπατριώτης τους. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, σκάουτ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή έχει σήμερα συνάντηση με την διοίκηση. Και σε αυτή θα παραδώσει την δική του «λίστα» με υποψηφίους. Περιπτώσεις που θα περάσουν στα χέρια του Βίτορ Περέιρα. Για την τελική απόφαση…

πηγή: gazzetta.gr