Ανατροπή με τον οργανισμό και τις τοποθετήσεις των προϊσταμένων στο νοσοκομείο

Υπέγραψε ο διοικητής τις τοποθετήσεις των προϊσταμένων – Όλη η απόφαση

Ανατροπή είχαμε σήμερα στην υπόθεση της εφαρμογής του νέου οργανισμού του νοσοκομείου Αγρινίου. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του ΑγρίνιοCulture.gr σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή και στη συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου από τις ενδιαφερόμενες προϊσταμένες της νοσηλευτικής υπηρεσίας, τελικά σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Γ. Βλάχος υπέγραψε την τοποθέτηση των αναπληρωτών προϊσταμένων – υπευθύνων της νοσηλευτικής υπηρεσίας. Υπενθυμιζεται ότι η μη εφαρμογή του οργανισμού του νοσοκομείου Αγρινίου επί 27 μήνες αδικούσε κατάφωρα εργαζόμενους που έβλεπαν όλο αυτό το διάστημα να βρίσκονται σε θέσεις προϊσταμένων συνάδελφοί τους που δεν πληρούν τα απαιτούμενα από το νόμο προσόντα… Σε κάθε περίπτωση πάντως παραμένει το ερώτημα για ποιό λόγο όλο το προηγούμενο διάστημα δεν εφαρμόζονταν ο νέος οργανισμός του νοσοκομείου και δεν υπογράφονταν οι τοποθετήσεις των προϊσταμένων.

Αναλυτικά η απόφαση :
Ορίζουμε αναπληρωτές Προϊσταμένους στα Νοσηλευτικά Τμήματα της Ν.Μ. Αγρινίου του Γ.Ν. Αγρινίου και έως της οριστικής κρίσης και επιλογής από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ως εξής:
Α ́. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
α. Για τον 1ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: Ορίζεται Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Παθολογικού Τομέα, η ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Για τον 3ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ:Ορίζεται Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης, Εργαστηριακού Τομέα, η ΚΟΣΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
Β ́. ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Β.1: Παθολογικός Τομέας
α. Τμήμα Παθολογικό:Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Τμήμα Καρδιολογικό –Ω.Ρ.Λ -Οφθαλμολογικό:Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΤΣΟΡΩΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
γ. Τμήμα Παιδιατρικό: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
δ. Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν): Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής και η οποία θα αναπληρώνει τα καθήκοντα της (κριθείσας) προϊσταμένης Δημητρακάκη Μαρίας, μέχρι την έκδοση σχετικής αποφάσεως επί της πειθαρχικής διαδικασίας που τελεί η παραπεμφθείσα προϊσταμένη.
Β.2: Χειρουργικός Τομέας
α. Τμήμα Χειρουργικό: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΜΠΑΡΕ ΕΛΠΙΔΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Χειρουργεία: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
γ. Τμήμα Ορθοπαιδικό -Ουρολογικό: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, η οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά της στην Ουρολογική Κλινική.
δ. Τμήμα Μαιευτικό -Γυναικολογικό: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, κατηγορίας –
κλάδου ΤΕ Μαιευτικής.
Β.3: Εργαστηριακός Τομέας
α. Τμήμα Αιμοδοσίας: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Τμήμα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (Τ.Ε.Ι) : Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΘΗΝΑ, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
γ. Διατομεακό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π) : Ορίζεται Αναπληρωτής προϊστάμενος ο ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής
δ. Διατομεακό Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας: Ορίζεται Αναπληρώτρια προϊσταμένη η ΣΑΡΑΚΗ ΕΥΠΡΑΞΙΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, η οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ), για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της.
ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ
α. Για την Ορθοπαιδική Κλινική: για την κάλυψη των αναγκών της Ορθοπαιδικής Κλινικής και λόγω μεγάλης ανάπτυξης κλινών Τοποθετείται ως Υπεύθυνη η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
β. Για το Αναισθησιολογικό : Ορίζεται ως Υπεύθυνη η ΚΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
γ. Για την Βραχεία Νοσηλεία του Τ.Ε.Π : Ορίζεται ως Υπεύθυνη η ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ Ασπασία, κατηγορίας – κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.
δ. Για την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας & Δρεπανοκυτταρικής Νόσου – το Γραφείο Εκπαίδευσης – και τις Χημειοθεραπείες:
Ορίζεται ως Υπεύθυνη η ΓΙΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, κατηγορίας –κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.