Κ15 Παναιτωλικού : Επέστρεψε με εμπειρίες από τη Βουλγαρία

Αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες ολοκλήρωσαν το ταξίδι στη Βουλγαρία και επέστρεψαν στο Αγρίνιο τα παιδιά της ομάδας Κ15. Βρέθηκαν στη γειτονική χώρα από την Κυριακή και έδωσαν τρεις φιλικούς αγώνες με ομάδες αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας.

Στον πρώτο ο Παναιτωλικός νίκησε την DIT Sport με σκορ 2-1, με τέρματα που σημείωσαν ο Αλομπισάτ και ο Λιάβας. Στο δεύτερο επικράτησε με 5-0 της Oskar Academy, με δύο γκολ του Αλομπισάτ και από ένα των Πατίλα, Λαΐνα, Καββαδία. Στο τρίτο και τελευταίο γνώρισε την ήττα από την CSKA Σόφιας (στην φωτο κάτω οι δύο ομάδες πριν την αναμέτρηση) με 2-1 στο πιο δυνατό από τα τρία τεστ. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Ντόβας.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Καλαντζής, Λιάβας, Θώδης, Ντόβας, Μελιάδης, Τσιαντής, Πελέκης, Βασίλακας, Καββαδίας, Αλομπισάτ, Λαΐνας, Καποδίστριας, Δημητρέλης, Πατίλας, Μπινιάρος, Καμαργιάρης, Ζάφτης, Ζαρκαβέλης, Μπεκιάρης. Επίσης ο προπονητής Χρήστος Ζαρκαβέλης και ο γενικός αρχηγός των Τμημάτων Υποδομής Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Πέραν των επαφών που έγιναν και των σχέσεων που αναπτύχθηκαν, την ανταλλαγή απόψεων για το ποδόσφαιρο με τους υπεύθυνους των άλλων ομάδων και τους ποδοσφαιριστές τους, κατά την παραμονή τους στη Σόφια τα μέλη της αποστολής του Παναιτωλικού είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν διάφορα αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας.