Χάβος : “Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, δεν μπορώ να πω τίποτε τώρα…” [HDvideo]

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τη Βέροια για τη πορεία του Παναιτωλικού στη φετινή χρονιά.

Δείτε αναλυτικά στην webtv του myagrinio.gr τη συνέντευξη τύπου του Μάκη Χάβου

Στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός κατάφερε να τερματίσει στην καλύτερη θέση στην ιστορία του και έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. «Αυτά μένουν και όταν βάζεις το όνομα σου στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναιτωλικός, και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο», είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη ανέφερε ότι ο Παναιτωλικός σε ένα μεγάλο διάστημα της χρονιάς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, παραδέχθηκε την “κοιλιά” της ομάδας λέγοντας ότι «είχαμε ένα κενό έξι με επτά παιγνίδια που ήταν φυσιολογική η καμπή, αλλά πιστεύω ότι κλείσαμε καλά τη χρονιά.» Δεν έκρυψε βέβαια το γεγονός ότι όλοι στον Παναιτωλικό ήθελαν η ομάδα να συνεχίσει στα play-off “όλοι έχουμε φιλοδοξίες και εγώ έχω φιλοδοξίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο…” Ως προς τις συζητήσεις του με την διοίκηση είπε πως θα μιλήσει με τον πρόεδρο Φ. Κωστούλα ίσως γίνει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα «γιατί είναι πολλά τα θέματα προς συζήτηση και είναι σημαντικό πριν μιλήσω με τον καθ’ύλην αρμόδιο. Δεν μπορώ να πω τίποτε τώρα…», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερωτήση για τον Μαρτίνες τον χαρακτήρισε «κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πρόσθεσε πως είναι χαρούμενος που πάει σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά και στενοχωρημένος που ένας τέτοιος παίκτης δεν θα είναι του χρόνου στο Αγρίνιο.