Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο παραστάσεις του έργου «Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού», που δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, στο Μεσολόγγι στις 16 & 17 Μαΐου στο κτίριο της Π.Ε. Αιτω/νίας, στο Μεσολόγγι (πρώην Νομαρχία).

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου, η Θεατρική μας Ομάδα προσκλήθηκε να συνδράμει για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος ΕΨΥΠΕΑ (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου Αιτ/νίας -http://www.epsypea.gr/) στο Mεσολόγγι.

Την εκδήλωση άνοιξε η Μαρία Παππά, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ με ένα σύντομο χαιρετισμό, σημειώνοντας τον σκοπό της διοργάνωσης. Ακολούθως, ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαριστίες απεύθυνε και ο Πρόεδρος – Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ιδρύματος Δρ. Σωτήρης Ι. Κωτσόπουλος.Με αυτό το σκοπό λοιπόν, για μια ακόμη φορά, τα παιδιά της Θεατρικής μας Ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ενθουσίασαν το κοινό που τους χειροκρότησε θερμά.

Εκ μέρους του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό» και της Θεατρικής του Ομάδας, σε αυτό το κοινό απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες, τόσο για την παρουσία του όσο και για την ανταπόκρισή του στους ευγενικούς σκοπούς αυτής της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Περιφέρειας Μεσολογγίου για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία.

Και ενώ ο «Αναρχικός» θα συνεχίσει τα ταξίδια του, η Θεατρική μας Ομάδα ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την καλοκαιρινή παραγωγή της, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Τελετή Λήξης της 4ης Ερασιτεχνικής Συνάντησης Θεατρικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» στο τέλος του Ιουλίου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό» για το καλοκαίρι του 2015.

Δείτε περισσότερα:
http://pmsaitoliko.weebly.com/
http://etolikotheater.weebly.com/
https://www.facebook.com/etolikotheater
https://www.facebook.com/etoliko

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”