H Ευρωπαία Επίτροπος Κ. Κρέτσου στη Γέφυρα [video]

Πρόσκληση σε Γιουνκέρ
Τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» επισκέφθηκε χθες αργά το απόγευμα, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, η Ευρωπαία Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, κυρία Κορίνα Κρέτσου.

Εκ μέρους των εταιρικών οντοτήτων της Γέφυρας την υποδέχθηκαν ο Αν. Γενικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. κ. Νίκος Δούρος και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Φρέρης.Οι υπεύθυνοι της Ζεύξης αρχικά διαβίβασαν στην Επίτροπο τους χαιρετισμούς του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και επικεφαλής Ελλάδας της VINCI CONCESSIONS κ. Παναγιώτη Παπανικόλα, ο οποίος βρισκόταν εκτός περιοχής, σε συναντήσεις ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον των έργων παραχώρησης.

Στη συνέχεια έκαναν γνωστή στην Επίτροπο την παράκληση του Προέδρου της εταιρείας να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζ.Κ. Γιουνκέρ, την ευχή να μπορέσει να επισκεφθεί την «ευρωπαϊκή γέφυρα της Ελλάδας» στο προσεχές μέλλον. Κατατοπίζοντας την κ. Κρέτσου, αναφέρθηκαν επίσης στην ολοκλήρωση του έργου εντός των προβλεφθέντων χρονικών και χρηματοδοτικών πλαισίων, στην υπερδεκαετή λειτουργία της και στο κοινό εγχείρημα της παραχωρησιούχου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάδειξη του εντυπωσιακού τοπόσημου σε τουριστικό πόλο έλξης της περιοχής.

Δήλωση Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής κυρίας Κορίνα Κρέτσου