Τέσσερα περιστατικά κλοπών

Τέσσερα περιστατικά κλοπών σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε Παναιτώλιο, Αστακό και Αιτωλικό.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι έκλεψαν αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία καθώς επίσης και μεταλλικά αντικείμενα από αγροτική αποθήκη στο Παναιτώλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που οι «κυνηγοί μετάλλων» “χτυπούν” στη συγκεκριμένη αποθήκη.

Στο Αστακό ένας 26χρονος καταγγέλθηκε από άνδρα Πολωνό υπήκοο ότι έκλεψε το τσαντάκι του που περιείχε 300 ευρώ σε ευρώ σε μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του και ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο Αιτωλικό «κυνηγοί μετάλλων» αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από τον υπαίθριο χώρο εργοστασίου κατασκευής μετάλλων. Οι δράστες μετά κλοπιμαία έσπευσαν να εξαφανιστούν, ωστόσο η Αστυνομία έχει ταυτοποιήση τα στοιχεία τους και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους. Ακόμη οι άνδρες του Α.Τ Αιτωλικού συνέλαβαν έναν 33χρονο που επιχείρησε να κλέψει μοτοσυκλέτα από την αυλή σπιτιού στην περιοχή του Αιτωλικού. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από περιοίκους που ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα.