Ένταση για τα new jersey και το νομαρχιακό συμβούλιο [HDvideo]

Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι επεκτάθηκε και στο παρακείμενο έργο της αναδιαρρύθμισης της Εθνικής Οδού, με την ένταση ανάμεσα στον νυν και πρώην δήμαρχο να ανεβαίνει…

Τις διαμαρτυρίες των επαγγελματιών σχετικά με την αναδιαρρύθμιση της Εθνικής Οδού έξω από το Αγρίνιο επιχείρησε να “φορτώσει” ο Π. Μοσχολιός στον Γ. Παπαναστασίου λέγοντας ότι όταν έμαθαν πως αν τοποθετούνταν κεντρικό στηθαίο στο δρόμο με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, δεν θα έπαιρναν κυκλοφοριακές συνδέσεις για τα καταστήματά τους, ζήτησαν να γίνει ο δρόμος όπως έγινε σήμερα… “Εσύ έλεγες ότι τα new jersey είναι προσωρινά και θα φύγουν” απάντησε ο Γ. Παπαναστασίου. “Εσύ έλεγες πως όταν θα γίνεις δήμαρχος θα τα ξηλώσεις” αντέτεινε ο Π. Μοσχολιός.

Στη συνέχεια η κόντρα μεταφέρθηκε στο θέμα της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι, με τον Γ. Παπαναστασίου να καταλογίζει στον Π. Μοσχολιό ευθύνες στο ότι ο δήμος δεν είχε άποψη για το σχεδιασμό. “Είναι δυνατόν να μην ξέρετε ότι το έργο έχει πάρει απόφαση περιβαλλοντικών όρων από το νομαρχιακό συμβούλιο; Που είσασταν τότε κύριες Μοσχολιέ;” αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά. Ο Π. Μοσχολιός απάντησε : “ας έπαιρνε άλλη απόφαση το νομαρχιακό συμβούλιο…”

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: