Μια αναφορά

Με μορφή ανακοίνωσης προς το Σώμα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο τέως δήμαρχος Π. Μοσχολιός εξέφρασε το παράπονό του που στη ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου για τα εγκαίνια των δυο εθελοντικών πυροσβεστικών σταθμών σε Παραβόλα και Γαβαλού, δεν έγινε μνεία στις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την προώθηση του συγκεκριμένου θέματος.

Παρακαλούνται λοιπόν οι νέοι ιθύνοντες του δήμου να μην ξεχνούν, ίδιως όταν πρόκειται για εγκαίνια, να κάνουν και μια αναφορά στις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Βέβαια επί του προκειμένου οι πυροσβεστικοί σταθμοί των εθελοντών σε Παραβόλα και Γαβαλού κατά πρώτον έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των εθελοντών και ο δήμος απλώς παραχώρησε χώρους για τη στέγασή τους. Ας μην το ξεχνούν αυτό, όλοι!

Τέλος πάντων, ευτυχώς που ο Π. Μοσχολιός χθες έκανε την απαραίτητη μνεία στις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής για να καταγραφούν στη σύγχρονη ιστορία του τόπου… Πάντως ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα γράψει την ιστορία από τα δελτία τύπου των δήμων και των υπουργείων. Γιατί, αν την έγραφε από εκεί, δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει, αντιθέτως θα είμασταν και μερικά σκαλοπάτια παραπάνω από την Ελβετία.