Πρόβλημα και με την χειρουργική κλινική στο Αγρίνιο μετά τις αναρρωτικές

Μεγάλη “ουρά” φαίνεται ότι έχουν κάποια πράγματα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Σήμερα δυο από τους έξι γιατρούς της χειρουργικής κλινικής βγήκαν σε αναρρωτική άδεια, πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με όσα δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος στο ΑγρίνιοCulture.gr ο διευθυντής της κλινικής Χρήστος Αγγελάκης, ότι η κλινική δεν θα μπορεί να εφημερεύσει όλες τις επόμενες μέρες με συνέπεια ακόμη και κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος που έρχεται, να μην υπάρχει χειρουργός στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr oι αποσπασμένοι γιατροί από τα Κέντρα Υγείας που διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν έλαβαν όλα τα χρήματα που τους οφείλονται για τις εφημερίες του τελευταίου τριμήνουν, συνδέουν το γεγονός της προνομιακής -κατά τη γνώμη τους- μεταχείρισης των μόνιμων γιατρών στο θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων από τις εφημερίες με την “ξαφνική” -όπως λένε- ασθένεια δυο γιατρών. Την άποψη αυτή, όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr, εξέφρασαν και στον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου κατά τη σημερινή τους συνάντηση για το θέμα των οφειλόμενων εφημεριών.

Το βέβαιο είναι ότι ένα μάλλον νοσηρό κλίμα στις τάξεις του νοσοκομείου Αγρινίου που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, υποδαυλιζόμενο ίσως και από τις συμπεριφορές κάποιων, δεν βοηθά στην αντιμετώπιση του κυκεώνα των προβλήματων που έχουν δημιουργήσει οι τέραστιες ελλείψεις σε προσωπικό.