Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί χώρος αναψυχής στα Παλιάμπελα Βόνιτσας

Στην είσοδο του χωριού Παλιάμπελα (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας) υπάρχει ένας πνεύμονας πρασίνου, ένας χώρος στον οποίο οι κάτοικοι θα μπορούσαν να κάνουν τους περιπάτους τους, ένας χώρος αναψυχής για τους διερχόμενους και για τα παιδιά.

Όμως ο πανέμορφος αυτός χώρος έχει απαξιωθεί, εγκαταλειφτεί και έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, στερώντας από τους κατοίκους τις δυνατότητες που έχουν για περίπατο. Το γεγονός της ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών μας κατήγγειλε ευαίσθητος κάτοικος της περιοχής, επισημαίνοντας: «Ιδού η απαξίωση, η υποβάθμιση, η εγκατάλειψη και η κατάντια στην τελευταία στροφή όπως βγαίνουμε από τα Παλιάμπελα προς Βόνιτσα που υποτίθεται ότι είναι χώρος αναψυχής για ξεκούραση ή δεν ξέρω εγώ τι. Σκεφτείτε τι τριτοκοσμική εικόνα αντίκρισε ένα ζευγάρι τουρίστες που λίγο μετά σταμάτησαν στο ίδιο παγκάκι να κολατσίσουν…»…

Επειδή αυτή η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν, εδώ και τώρα να δοθεί λύση από την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας και να καθαριστεί ο χώρος, στο όνομα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της εικόνας του όμορφου χώρου αναψυχής.

πηγή : xiromeronews.blogspot.gr