Τον… παλιόφιλο Ζοσέ Γκόμεζ εξετάζει ο Παναιτωλικός

Καλά κρατεί η αναζήτηση νέου τεχνικού στον Παναιτωλικό στην μετά – Χάβου εποχή. Τα «καναρίνια» διαθέτουν ένα δυνατό κανάλι γνωριμιών κυρίως στην Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια, κάτι που επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν αναζητώντας τον επόμενο «εκλεκτό» του πάγκου.

Επειτα από την αρνητική απάντηση του Πάουλο Φονσέκα ένας από τους τεχνικούς – made in Portugal – που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται σοβαρά είναι και ο Ζοσέ Γκόμεζ. Κι αν το όνομά του σας θυμίζει κάτι, τότε μπράβο σας διότι διαθέτετε καλή μνήμη, δεδομένου πως ο εν λόγω προπονητής υπήρξε για δύο χρόνια βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό.Από την στιγμή που ο Φερέιρα πήρε «διαζύγιο» απ’ το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του ΄12, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τους «πράσινους» και να ξεκινήσει σόλο καριέρα ως πρώτος προπονητής.

Μάλιστα ο νεαρός κόουτς πήρε την πρωτοβουλία εκείνη την περίοδο και προτάθηκε στον Αρη ως διάδοχος του συμπατριώτη του Μανουέλ Μασάδο. Αν και τότε η περίπτωση του εξετάστηκε από τους «κίτρινους», εν τούτοις δεν προχώρησε.Σημειωτέον πως ο 45χρονος προπονητής ήταν στη λίστα και του Ατρόμητου πριν αναλάβει ο Μπάγεβιτς, ενώ έχει θητεύσει σε διάφορα πόστα (είτε ως βοηθός είτε ως γυμναστής) και σε άλλες πορτογαλικές ομάδες, όπως η Μπενφίκα, Πάσος Φερέιρα, Λεισόες και Ζιλ Βιθέντε.Μετά τον Παναθηναϊκό δούλεψε στην ουγγρική Βιντεότον και στην Αλ Τάοον στην Σαουδική Αραβία.

πηγή : marcasl.blogspot.gr